Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 166 проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 166 проблем

Значи алфата е 166 2006 година 2.4 дизел проблема ми е като дигна над 100 извън градско примерно се включва един жълт триъгълник и трябва да спра колата да я огъся и да я запаля на нова и след като дигна пак 100 същатата работа, казаха ми че може да е от конзолата ? (колата е 2.4 винтилирана 175 коня )

Какво е изобразено на този триъгълник?Наи вероятно е АСР-а а колега с еднакви гуми ли е обута колата имам предвид като размер..Възможно е да се шашка системата ако гумите са различни.
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

с еднакви е чисто нови си зех от магазина....иначе да АСР свети... тука в моя град се мойстори и никой от нищо неразбира май ще трябва да се ходи на София..

Comment

За диагностика си значи...Най-вероятно някои датчик на колелата се е скапал.Но нека екзаминера си каже тежката дума.Имай впредвид че ако се наложи да сменяш ...Левите и десните въпреки че са огледални и на пръв поглед не стават си пасват без проблем.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

В настройките на борд компютъра имаш ограничения на скоростта. Ако си се ровил скоро там, много е вероятно да си бъзикнал тези настройки и да си оставил ограничението на 100 км. Провери ги преди да отидеш на диагностика.
          "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
            В настройките на борд компютъра имаш ограничения на скоростта. Ако си се ровил скоро там, много е вероятно да си бъзикнал тези настройки и да си оставил ограничението на 100 км. Провери ги преди да отидеш на диагностика.
            Ако е от настройките няма нужда да спира и да гаси. След намаляване на скоростта под ограничението индикацията изчезва. Нека да пусне една диагностика, на мен ми светкаше VDC то и диагностиката показа че е датчик за ъгъла на завиване на колелата. След разкачване на буксата му и почистването и до сега не се е обаждала тази грешка. А иначе след като светне докато не спреш и не загасиш колата не изгасваше. При мен този датчик се намира на стержена на волана - при краката. Маха се целия волан и корите за да се види. А ако трябва да се сваля се демонтира всичко отгоре на долу - нанизан е като гривна на стержена.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
            X